• Произношение на toloache toloache [es]
 • Произношение на cana-de-açúcar cana-de-açúcar [pt]
 • Произношение на jurema-preta jurema-preta [pt]
 • Произношение на Cannabáceas Cannabáceas [es]
 • Произношение на alhábega alhábega [es]
 • Произношение на garraiska garraiska [eu]
 • Произношение на mendiko mendiko [eu]
 • Произношение на pinus pinus [pt]
 • Произношение на verticilo verticilo [pt]
 • Произношение на florífero florífero [pt]
 • Произношение на escapo escapo [es]
 • Произношение на amiláceo amiláceo [pt]
 • Произношение на aquenio aquenio [es]
 • Произношение на poligonácea poligonácea [es]
 • Произношение на lilácea lilácea [es]
 • Произношение на cactáceo cactáceo [pt]
 • Произношение на nictagináceas nictagináceas [es]
 • Произношение на salvia salvia [sv]
 • Произношение на orégano orégano [pt]
 • Произношение на Lirio Lirio [es]
 • Произношение на cardamomo cardamomo [it]
 • Произношение на verdolaga verdolaga [ca]
 • Произношение на הצמחים הצמחים [he]
 • Произношение на nogueira de iguape nogueira de iguape [pt]
 • Произношение на monocotiledóneas monocotiledóneas [es]
 • Произношение на abacia abacia [es]
 • Произношение на Carnívoras Carnívoras [es]
 • Произношение на Bonsái Bonsái [es]
 • Произношение на Orquídeas Orquídeas [es]
 • Произношение на césped césped [es]