Справочник за произношение на пенсилвански датски

Search and learn to pronounce words and phrases in this language (пенсилвански датски). Learn to pronounce with our guides.

Most consulted pronunciations in пенсилвански датски

 • Произношение на ich
  ich
 • Произношение на desert
  desert
 • Произношение на ass
  ass
 • Произношение на seit
  seit
 • Произношение на schmeiss
  schmeiss
 • Произношение на Nein
  Nein
 • Произношение на Millich
  Millich
 • Произношение на zaeh
  zaeh

Виж всички

Do you want to pronounce words and phrases in this language (пенсилвански датски)?