Справочник за произношение на норвежки книжовен

Search and learn to pronounce words and phrases in this language (норвежки книжовен). Learn to pronounce with our guides.

Most consulted pronunciations in норвежки книжовен

  • Произношение на Paris Paris
  • Произношение на 5 5
  • Произношение на piano piano
  • Произношение на en en
  • Произношение на de de
  • Произношение на se se
  • Произношение на du du
  • Произношение на er er
  • Произношение на ser ser
  • Произношение на Napapijri Napapijri

Виж всички

Do you want to pronounce words and phrases in this language (норвежки книжовен)?