Справочник за произношение на норвежки съвременен

Search and learn to pronounce words and phrases in this language (норвежки съвременен). Learn to pronounce with our guides.

Most consulted pronunciations in норвежки съвременен

 • Произношение на de
  de
 • Произношение на JYSK
  JYSK
 • Произношение на island
  island
 • Произношение на glas
  glas
 • Произношение на sport
  sport
 • Произношение на du
  du
 • Произношение на England
  England
 • Произношение на fjord
  fjord
 • Произношение на drama
  drama
 • Произношение на Europa
  Europa

Виж всички

Do you want to pronounce words and phrases in this language (норвежки съвременен)?