Справочник за произношение на лазски

Search and learn to pronounce words and phrases in this language (лазски). Learn to pronounce with our guides.

Най-добри произношения

 • Произношение на Zuğaşi berepe
  Zuğaşi berepe
 • Произношение на Bozo şuri do guri , ezmocepes maziren
  Bozo şuri do guri , ezmocepes maziren
 • Произношение на papu
  papu
 • Произношение на 3ari
  3ari
 • Произношение на oxori
  oxori
 • Произношение на naber
  naber
 • Произношение на mjora
  mjora
 • Произношение на kiana
  kiana
 • Произношение на mundi
  mundi
 • Произношение на nana
  nana

Виж всички

Do you want to pronounce words and phrases in this language (лазски)?