• Произношение на Wais Wais [tl]
 • Произношение на cheng cheng [tl]
 • Произношение на Kepyas Kepyas [tl]
 • Произношение на chick chick [en]
 • Произношение на junkie junkie [en]
 • Произношение на jingle jingle [en]
 • Произношение на dodo dodo [en]
 • Произношение на junk junk [en]
 • Произношение на trip trip [en]
 • Произношение на goat goat [en]
 • Произношение на batuta batuta [tl]
 • Запиши произношението на yut yut [tl] Очаква произнасяне
 • Произношение на le Dakota le Dakota [fr]
 • Произношение на Watusi Watusi [pt]
 • Произношение на sikyo sikyo [tl]
 • Произношение на tsikiting tsikiting [tl]
 • Произношение на yakapsul yakapsul [tl]
 • Запиши произношението на ginobasan ginobasan [tl] Очаква произнасяне
 • Произношение на Japayuki Japayuki [tl]
 • Произношение на kotong kotong [tl]
 • Запиши произношението на onon onon [tl | fuc] Очаква произнасяне
 • Произношение на tigok tigok [tl]
 • Произношение на umboy umboy [tl]
 • Произношение на harang harang [tl]
 • Произношение на josko josko [tl]
 • Произношение на praning praning [tl]
 • Запиши произношението на tsalak tsalak [tl] Очаква произнасяне
 • Запиши произношението на watot watot [tl] Очаква произнасяне
 • Запиши произношението на ismak ismak [tl] Очаква произнасяне
 • Запиши произношението на tandyent tandyent [tl] Очаква произнасяне