• Произношение на pâte feuilletée pâte feuilletée [fr]
 • Произношение на forêt noire forêt noire [fr]
 • Произношение на pet-de-nonne pet-de-nonne [fr]
 • Произношение на Christbaumgebäck Christbaumgebäck [de]
 • Произношение на zoet zoet [nl]
 • Произношение на koekjestrommel koekjestrommel [nl]
 • Произношение на bakvorm bakvorm [nl]
 • Произношение на taartschep taartschep [nl]
 • Произношение на taartvorm taartvorm [nl]
 • Произношение на taartpunt taartpunt [nl]
 • Произношение на kersentaart kersentaart [nl]
 • Произношение на roombroodje roombroodje [nl]
 • Произношение на slagroom slagroom [nl]
 • Произношение на gebakbordje gebakbordje [nl]
 • Произношение на taartvorkje taartvorkje [nl]
 • Произношение на banketstaaf banketstaaf [nl]
 • Произношение на bloem bloem [nl]
 • Произношение на tulband tulband [nl]
 • Произношение на honing honing [nl]
 • Произношение на amandel amandel [nl]
 • Произношение на walnoot walnoot [nl]
 • Произношение на hazelnoot hazelnoot [nl]
 • Произношение на rozijnen rozijnen [nl]
 • Произношение на kaneel kaneel [nl]
 • Произношение на basterdsuiker basterdsuiker [nl]
 • Произношение на poedersuiker poedersuiker [nl]
 • Произношение на bladerdeeg bladerdeeg [nl]
 • Произношение на makowiec makowiec [pl]
 • Произношение на galettes galettes [fr]
 • Произношение на pâtissier pâtissier [fr]