• Произношение на молоко молоко [ru]
 • Произношение на lait lait [fr]
 • Произношение на dulce de leche dulce de leche [es]
 • Произношение на dairy dairy [en]
 • Произношение на gelato gelato [it]
 • Произношение на 牛奶 牛奶 [zh]
 • Произношение на süt süt [lmo]
 • Произношение на sữa sữa [vi]
 • Произношение на ぎゅうにゅう ぎゅうにゅう [ja]
 • Произношение на churn churn [en]
 • Произношение на حليب حليب [ar]
 • Произношение на melken melken [nl]
 • Произношение на חלב חלב [he]
 • Произношение на γάλα γάλα [el]
 • Произношение на maselnica maselnica [pl]
 • Произношение на شیر شیر [fa]
 • Произношение на mleko mleko [pl]
 • Произношение на γαλατόπιτα γαλατόπιτα [el]
 • Произношение на 酸奶 酸奶 [zh]
 • Произношение на goro goro [pt]
 • Произношение на pasteurized pasteurized [en]
 • Произношение на молозиво молозиво [uk]
 • Произношение на dairy farming dairy farming [en]
 • Произношение на ǁhaike ǁhaike [ngh]
 • Произношение на gyunyu gyunyu [ja]
 • Произношение на asáŋpi asáŋpi [lkt]
 • Произношение на 即溶奶粉 即溶奶粉 [zh]
 • Произношение на lichi lichi [es]
 • Произношение на owsianki owsianki [pl]
 • Произношение на maito maito [fi]