• Произношение на আপেল আপেল [as]
 • Произношение на ডাব ডাব [bn]
 • Произношение на মোসাম্বি মোসাম্বি [bn]
 • Произношение на কাঁঠাল কাঁঠাল [bn]
 • Произношение на পেঁপেঁ পেঁপেঁ [bn]
 • Произношение на আম আম [bn]
 • Произношение на ডালিম ডালিম [bn]
 • Произношение на strawberry strawberry [en]
 • Произношение на Mandarine Mandarine [fr]
 • Произношение на яблоко яблоко [ru]
 • Произношение на אֲבַטִּיחַ אֲבַטִּיחַ [he]
 • Произношение на blueberry blueberry [en]
 • Произношение на raspberry raspberry [en]
 • Произношение на lychee lychee [en]
 • Произношение на l'orange l'orange [fr]
 • Произношение на poziomki poziomki [pl]
 • Произношение на Bluttorangen Bluttorangen [lb]
 • Произношение на Banannen Banannen [lb]
 • Произношение на ダイダイ ダイダイ [ja]
 • Произношение на ogródek ogródek [pl]
 • Произношение на grenadine grenadine [en]
 • Произношение на بطيخ احمر بطيخ احمر [ar]
 • Произношение на بطيخ أصفر بطيخ أصفر [ar]
 • Произношение на اجاصة اجاصة [ar]
 • Произношение на اجاص اجاص [ar]
 • Произношение на دراقة دراقة [ar]
 • Произношение на دراق دراق [ar]
 • Произношение на API API [is]
 • Произношение на Bing cherry Bing cherry [en]
 • Произношение на lingonberry lingonberry [en]