Език:

венециански

[vec]

Назад към венециански

  • Произношение на Diałeto Trevisan Diałeto Trevisan
  • Произношение на afar afar
  • Произношение на Łéngua Vèneta Łéngua Vèneta
  • Произношение на russo russo
  • Произношение на portoghese portoghese
  • Произношение на inglese inglese
  • Произношение на Arabo Arabo
  • Произношение на Vèneto Vèneto