Език:

норвежки книжовен

[no]

Назад към норвежки книжовен

 • Произношение на Maria Maria
 • Произношение на Holger Holger
 • Произношение на Stefan Stefan
 • Произношение на Signe Signe
 • Произношение на Adele Adele
 • Произношение на Alle Alle
 • Произношение на Jeanette Jeanette
 • Произношение на Jon Jon
 • Произношение на David David
 • Произношение на ander ander
 • Произношение на Einar Einar
 • Произношение на stella stella
 • Произношение на Mathias Mathias
 • Произношение на Willy Willy
 • Произношение на Victor Victor
 • Произношение на Beatrice Beatrice
 • Произношение на Stephanie Stephanie
 • Произношение на Tina Tina
 • Произношение на tone tone
 • Произношение на Magdalena Magdalena
 • Произношение на Debora Debora
 • Произношение на Michael Michael
 • Произношение на Silvia Silvia
 • Произношение на Sokrates Sokrates
 • Произношение на Laura Laura
 • Произношение на Josef Josef
 • Произношение на Harald Harald
 • Произношение на Selma Selma
 • Произношение на Aslak Aslak
 • Произношение на Christian Christian