Език:

норвежки книжовен

[no]

Назад към норвежки книжовен

 • Произношение на Coca-Cola Coca-Cola
 • Произношение на tea tea
 • Произношение на fanta fanta
 • Произношение на kaffe kaffe
 • Произношение на capuccino capuccino
 • Произношение на juleøl juleøl
 • Произношение на pilsner pilsner
 • Произношение на champagne champagne
 • Произношение на squash squash
 • Произношение на cola cola
 • Произношение на vin vin
 • Произношение на vodka vodka
 • Произношение на dram dram
 • Произношение на Saft Saft
 • Произношение на alkohol alkohol
 • Произношение на spa spa
 • Произношение на et glass vann et glass vann
 • Произношение на et glass melk et glass melk
 • Произношение на et glass rødvin et glass rødvin
 • Произношение на et glass hvitvin et glass hvitvin
 • Произношение на en halvliter en halvliter
 • Произношение на en halv øl en halv øl
 • Произношение на eventyrbrus eventyrbrus
 • Произношение на vann vann
 • Произношение на lettbrus lettbrus
 • Произношение на brus brus
 • Произношение на appelsinsaft appelsinsaft
 • Произношение на solbærsaft solbærsaft
 • Произношение на appelsinsjuice appelsinsjuice
 • Произношение на eplejuice eplejuice