Език:

индонезийски

[ind]

Назад към индонезийски

 • Произношение на April April
 • Произношение на jari jari
 • Произношение на manu manu
 • Произношение на Adi Adi
 • Произношение на dahi dahi
 • Произношение на oleh oleh
 • Произношение на salin salin
 • Произношение на Ari Ari
 • Произношение на Aku Aku
 • Произношение на Arum Arum
 • Произношение на Nada Nada
 • Произношение на Ahad Ahad
 • Произношение на mahir mahir
 • Произношение на Indra Indra
 • Произношение на firdaus firdaus
 • Произношение на eka eka
 • Произношение на dian dian
 • Произношение на Arif Arif
 • Произношение на amal amal
 • Произношение на agung agung
 • Произношение на Betina Betina
 • Произношение на Taufik Taufik
 • Произношение на Sini Sini
 • Произношение на Maya Maya
 • Произношение на Johan Johan
 • Произношение на anu anu
 • Произношение на awen awen
 • Произношение на hakim hakim
 • Произношение на Lari Lari
 • Произношение на Arto Arto